10 Grunner til å Kjøpe Kunst

 

 

10 grunner til hvorfor det å kjøpe et originalt kunstverk er noe du burde gjøre. I dag. Akkurat nå.

 

Tomme vegger som virker som de trenger seg inn på deg.

Veggene dine er tomme, og de bringer ingen følelse av harmoni til rommet. Alt er nøytralt: sofaen din, teppene dine, og fargen på veggen din.

Du trenger å kjøpe kunst!

 

Ok, så du kan kjøpe bilder, utgaver i begrenset opplag og den type ting, men la oss ta oss et øyeblikk og tenke gjennom noen grunner til hvorfor det å kjøpe et originalt kunstverk er noe som du bør gjøre. I dag. Akkurat nå.

  1. Å eie originale kunstverk har en positiv effekt på miljøet rundt de som eier dem, noe som uunngåelig gjør livet rikere. Nok sagt. Glade vegger gir glade mennesker. Selv om du foretrekker kunst som er på den «mørkere siden», vil det å nyte kunsten i seg selv gjøre deg lykkeligere og til syvende og sist berike livet ditt.                                                                                                                                                                                                                               
  2. Å eie originale kunstverk handler om mer enn dekorasjon, det inspirerer oss til å se annerledes på Vi er alltid stresset for at ting ikke skal passe sammen, og bekymrer oss for at vi ikke har det fint nok hjemme. Kjøp det du liker og det vil inspirere deg.
  3. Å kjøpe kunst støtter kunstneren direkte, noe som lar dem fortsette å utøve sin kreative prosess, som igjen forbedrer vår alles livskvalitet. Det er bare å innse, en verden uten kunst er ikke en verden jeg ønsker å leve i. Støtt dine lokale kunstnere.
  4. Kunst er en miljøvennlig form for underholdning. Den er enkel å vedlikeholde og er energieffektiv. Det høres jo ganske dumt ut, men det er sant. Tenk på alt du gjør ellers i det daglige og på hvordan det påvirker miljø Å kikke på kunsten du har på veggen har null karbonutslipp!                                                                                                                                                                                                                                                                           
  5. Originale kunstverk føles automatisk ut som de er laget for hånd, i motsetning til reproduksjoner og masseproduserte arbeider. Å kjøpe et originalt verk vil alltid føles bedre enn å kjøpe et trykk.
  6. Dine valg innen kunst og det å kuratere din egen kunstsamling blir ditt eget personlige uttrykk som reflekterer din individuelle personlighet. Noen mennesker uttrykker seg gjennom hva de har på seg og hva de sier, andre gjennom å samle på interessante gjenstander som sier noe om seg selv. Kos deg med det. Ingen dømmer deg.
  7. Kjøp originale kunstverk fordi de er unike. Å eie noe som kun er bare ditt er spennende. Selv om noen mennesker kun ønsker å ha det som alle andre har, er det alltid mer interessant å eie noe ingen andre har.
  8. Selv om investering ikke bør være din hovedmotivasjon for å kjøpe original kunst, skader det ikke at et verk som du kjøpte for ti år siden har doblet seg i verdi. Det er alltid en morsom bonus for kunsten det er å kjøpe kunst!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             
  9. Når du tenker på det, så vil et kunstverk både i en stue og et kontor virkelig humanisere rommet du er i. Kunst gir det karakter og varme, og forvandler ethvert rom til et levelig miljø.
  10. Kunst kan inspirere både tanker og spørsmål hos voksne og barn, og det engasjerer betrakteren til å tenke og læ Det kan være starten på en fullverdig dialog mellom de som beundrer det.

Alle punktene ovenfor bør gi deg noe å tenke på når du vurderer å kjøpe original kunst. Sørg for at du utforsker kunstverdenen denne sommeren dersom du ikke allerede har begynt, fordi uansett hvordan du ser på det, så er kunst bra for deg!

 

 

Summary
0 comments
50 likes
Prev post: VINCENT VAN GOGH BIOGRAFINext post: Hvordan velge maleri til hjemmet

Related posts

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *