Hvordan du maler det perfekte New York maleriet

 

New York er et av de mest velkjente og berømte byene i verden, og mange malere prøver å lage en perfekt avbildning av den. Jeg skal forsøke å gi deg de beste tipsene du kan bruke for å skape det perfekte New York maleriet.  

For å klare å lage et fint maleri må du føle energien til byen som aldri sover. Du kan prøve ut sterke farger eller gå over til den andre siden av regnbuen og male et bilde i svart-hvitt.  

 

Her er guiden: 

Det første du burde gjøre er å finne et sted du kan bruke som artistisk inspirasjon. Her er noen steder jeg anbefaler som du kan dra til i egen person.  

 

Flatiron Bygning

New York maleri

 

Bygningen, som finnes på Fifth Avenue i Flatiron Distriktet er et av de mest imponerende bygningene som finnes i New York City. Bygget er en del av Manhattan, og om du vil male dette motivet burde du huske på at høyblokken er  høy, så husk på dette når du proporsjonerer før du begynner å male.  

Når du maler et maleri av Flatiron burde du legge til biler og mennesker som går forbi så du får med den realistiske utstrålingen gaten vanligvis har.  

Etter min mening er den beste måten å lage et Flatiron bilde på å begynne med grå og hvit på bygningene, for så å legge til farger når man maler biler og mennesker.  

Vennligst husk på at du ikke trenger mange farger til bygningen, fordi den er kraftfull nok i seg selv til å ta nok plass på veggen din uansett. 

 

Central Park  

Central park maleri

Dette stedet er et av de mest artistisk bymotivene du finner. Det som gjør dette bildet spesielt egnet for et maleri er kombinasjonen mellom den skarpe, kraftfulle kontrasten i bygningene mot den fredfulle energien naturen fra parken utstråler.    

Jeg tror at en perfekt tid å male et bilde av central park på er om vinteren. De hvite fargene som dominerer lerretet, vil gi en fredfull følelse og være lett å matche med alle typer hjemmedekor.  

 

For å male dette motivet kan du bruke knivpallett tekstur, som vil gi fargelegging med mindre detaljer.  

En annen stil som er veldig vanskelig er den semi-realistiske stilen. Den krever høyt ferdighetsnivå og svært få kunstnere klarer å utføre et slikt kunstverk.  

 

 

Times Square 


 

Dette er mest sannsynlig den mest velkjente gaten i New York. Denne gaten er travel og kaotisk, og den beste måten å representere den realistiske følelsen herfra er ved å bruke sterke farger som representerer urbant liv.  

Jeg anbefaler semi-abstrakte malerier med knivpallett tekstur som skaper “bevegelse” i kunstverket og gir det en autentisk følelse.  

Dette stedet er et av de beste om det er første gang du maler i New York, så om du vil male ditt første New York maleri anbefaler jeg dette området.  

 

Empire State Building 

Dette bygget er det mest kjente motivet for horisontmalerier av New York. Om du vil ha et bilde som virkelig symboliserer New York er dette det riktige stedet!   

Om du vil male et Empire State Building bygningsmaleri anbefaler jeg realistisk stil (som krever høyt kunstnerisk ferdighetsnivå) eller knivpallett tekstur som vil være mindre nøyaktig og kreve mindre erfaring. 

Jeg anbefaler at du bruker store lerreter til dette motivet, da dette best vil få fram den kraftige utstrålingen.  

 

Brooklyn Bridge 

Dette stedet er et av de vanligste motivene som males i New York.  

Kombinasjonen av bygningen og broen med vannmassen nedenfor skaper en spesiell blanding av maritimt og urbant byliv.  

Jeg anbefaler på det sterkeste at du maler dette maleriet i en abstrakt eller semi-abstrakt stil. Fargene i dette maleriet kan brukes som du ønsker, og det vil se flott ut om du husker på å holde fargene innenfor samme gruppe så de passer godt til hverandre.  

 

Statue of Liberty National Monument 

 

Dette er den mest kjente statune du finner i New York. Jeg synes selv at dette er et vanskelig motiv å male, og at den eneste måten man får et fint resultat på er ved å bruke abstrakte metoder og fokusere på statuen.  

 

Som du ser, finnes det mange steder du kan male malerier av New York. Hver og en av dere burde male området dere føler gir dere mest kreative ideer og inspirasjon.  

 

Om du vil kjøpe et New York maleri kan du finne det store utvalget vårt for å oppdage de perfekte kunstverkene av New York City.  

 

 

Netanel Moses, Digital Kunstner 

8 likes
Prev post: Hvordan velge ut moderne malerier til stueNext post: Hvordan male et ballerina maleri

Related posts