Hvordan Male Et Ballerina Maleri

Fra gamledager har ballerinaer vært kjent for deres skjønnhet og mange artister har elsket å male ballerinaer gjennom årene. 

 

I denne artikkelen vil jeg guide deg gjennom hvordan skape et nydelig ballerina maleri! 

 

  1. Jeg brukte referanse bilder av ballerinaer så jeg kunne visuelt se bevegelsene og formene. 

        Dette vil hjelpe deg med å følge proporsjonene av kroppen sammenlignet med resten av maleriet.  

      Du kan selvsagt bruke skisse (Jeg gjør det meste parten av tiden). Skissen vil gi deg bedre oversikt og mer øvelse før du begynner å bruke akrylmaling.  

 

  1. Jeg begynner alltid med hodet og beveger meg nedover, bevegermed kontrollerte, men løsestrøk 

        Dette er igjen min måte å male på, men hver kunstner kan gjøre det på sin måte, så her foreslår jeg at du prøver forskjellige måter. Jeg kjenner kunstnere som             maler en ballerina og begynner med kjolen, for meg er den beste måten å starte med hodet og bevege seg ned. 

 

  1. Ikke glem skyggen! Vær veldig løs med dette, det er en foreslått skygge.Mineskygger skaper jeg med en kniv palette og det trenger mye øvelse! Jeg foreslår at du starter med ditt første kunstverk med litt skygge, slik at du kan bygge ferdighetene dine underveis. 
  2. Øv mye med knivpaletten (Du må ha unike ferdigheter for å skape en ballerinakroppsog ansikt med kniv palette) 

 

For å lage et ballerina-maleri med knivpalett, må du bruke veldig milde kniver for å reagere nøyaktig som er nødvendig for dette kunstverket. Jeg forslår at dere alle ser på video om hvordan male med knivpaletten. (Du kan finne mange kvalitetsvideoer  YouTube) 

 

Det siste som er viktig for å lage et fint ballerinamaleri er fargene vi velger.

 Ballerina MaleriBallerina Maleri

Vi bruker allerede en knivpalett, så vi har veldig god tekstur, nå må vi finne hvilke farger som passer best med ballerina-maleriet vårt. 

De vanligste fargene jeg anbefaler å bruke er hvit bakgrunn og kjolen til ballerinaen i lyse farger (kan være gul, rød, rosa og grønn). 

Det viktigste er å blande nyanser av samme farge eller blande forskjellige farger over kjolen. 

 

Merk at i ballerina-kunstverkene mine har jeg mest fokus på kjolen (farger og tekstur) 

Det meste av malingsprosessen din bør fokuseres på det området. 

 

Jeg vil avslutte med å si at du må huske at vi alle gjør feil og har gode kreative dager og dårlige kreative dager hvor vi ikke klarer å male som vi vanligvis gjør. 

 

For mer inspirasjon, følg ballerinamaleriene mine. Du finner kunstsamlingen min på www.akkaart.com/ballerina/ 

 

5 likes
Prev post: Hvordan du maler det perfekte New York maleriet

Related posts