HVORDAN VELGE ABSTRAKT KUNST FOR HJEMMET DITT

 

HVORDAN VELGE ABSTRAKT KUNST FOR HJEMMET DITT

 

 

 

Å kjøpe abstrakt kunst kan være skremmende. Hvis jeg er helt ærlig kan det være skremmende å lage abstrakt kunst! Jeg hadde alltid ansett illustrasjonene mine for å være mer realistiske med en smule fantasi (her er noen eksempler). Å dykke ned i abstrakt kunst virket som noe uoppnåelig for min del.

 

Så jeg satte til side den ubehagelige følelsen av være litt skremt og sa til meg selv «her er det ingen regler » og «mal hvordan du har det i dag.» Det gjorde jeg. Det var vanskelig og førte til enda mer usikkerhet og følelser, men til slutt har det å male mine moderne abstrakte blomster gitt meg enorm glede!

 

Jeg vil at du skal kjøpe kunst til hjemmet ditt, og på den måten tilføre livet ditt den samme følelsen av glede. Her er noen punkter for å velge den beste kunsten for din unike smak. Det er ganske enkelt!

 

  1. Lytt

Stopp et øyeblikk og lytt til følelsene dine når du ser på fargene og strukturene foran deg. Hva sier din indre stemme? Fører disse fargene til at du følger deg glad, spent, lykkelig? Eller føler du deg litt irritert, kritisk, negativ? Hvilke følelser ønsker du akkurat nå? Uansett hva du føler i øyeblikket når du ser på maleriet, så er det mest sannsynlig følelsen maleriet vil skape i hjemmet ditt. Så velg nøye fordi du mest sannsynlig vil oppleve negativitet eller lykke hver gang du går forbi det i huset ditt! Velg glede!

 

 

  1. Vær sikker på deg selv

Jeg trodde abstrakte artister hadde denne hemmeligheten som jeg ikke kunne være en del av. Jeg hadde tanker som at «jeg er ikke sikker på at jeg får dette til». Men her er det jeg har lært som en relativt ny abstrakt kunstner: Det er ingen hemmeligheter. Vi maler det som gjør oss lykkelige, som en måte å uttrykke hvem vi er, hva vi elsker ved denne verden, hva vi vil fortelle deg. Hvis du ikke opplever en følelse av kontakt med en bestemt artist er det ingen grunn til bekymring! Finn en artist du føler en kontakt med, og tenk på at den kontakten du føler er den hemmelige ingrediensen. Vær trygg på din smak. Kunstneren presenterer bare alternativer. Du har styrken til å velge.

  1. Del

Når du har funnet det ene abstrakte maleriet (eller 2 eller 3!) Som får hjertet ditt til å hoppe over et slag og får deg til å smile, kan du snakke om det med venner og familie. Fortell dem hvorfor du liker det så mye og se om de føler det samme! Jeg har funnet ut at det beste med kunst er å kunne dele den med andre. Det er ikke ment som en spøk. Jeg blir litt opprømt hver gang en kunde forteller meg hvor mye de opplever en forbindelse med arbeidet mitt fordi det betyr at de har en forbindelse til meg. Og jeg er virkelig nysgjerrig på hva mannen min synes om noen av de kunstverkene jeg bringer inn i hjemmet vårt. Vi har veldig forskjellige, tør jeg si motsatt smak, så samtalene er bestandig livlige!

 

 

0 comments
6 likes
Prev post: 7 tips for å male perfekte landskapsbilderNext post: VINCENT VAN GOGH BIOGRAFI

Related posts

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *