Studenter og leie

Leilighet

Husrom

Alle bor i et hus eller i en leilighet. Det er veldig få som bor på gaten, og det er det ingen som kan anbefale. Noen bor også i båt eller i bobil, men det er ofte som et resultat av at man ikke har penger til å kjøpe seg et lite sted å bo eller på andre måter finne seg et godt sted å bo. Leser du i avisen ser du at det finnes et par artikler om boforhold hvert eneste år. Det er vanligvis studenter som kommer ut og sier at de heller bor i en båt enn å betale mye penger for å leie en leilighet eller stue seg inn i en liten leilighet sammen med flere andre.

Studenter og leie

Er man student er det heller ikke så lett å finne et sted å leie. Ser vi på byer som Tromsø er det lite å leie. Når studentene kommer blir det fort veldig trangt om plassen. Det er derfor mye penger å tjene om man bygger små hybler eller små leiligheter som man kan leie ut til studenter som trenger litt plass. Gjør man det litt fint eller på andre måter ganske bra er det ikke noe spørsmål om at det blir fylt opp ganske raskt.

Bygg for studenter

Ser du på muligheten til å investere litt i forskjellige ting kan det være smart å ta en titt på byer som har mange studenter. Det er ikke vanskelig å finne disse. Du kan raskt se at Tromsø, Trondheim, Oslo og Bergen er steder som kommer på kartet før du får tenkt deg om. Bygger du noen nytt eller kjøper noe som lovlig kan huse mange personer kan det være gode penger å tjene på forskjellige måter å leie ut til studenter. På en annen side er det kjedelig å bruke krefter på å tyne studenter så mye som mulig. Derfor vil det være fint om du bygger noe som studentene faktisk kan nyte og bruke fult ut.

Når du gjør noe for studenter er det viktig at du lager områder hvor de kan slappe av. Studenter er sosiale folk som liker å drive med sport og samtidig liker fysisk aktivitet. Legge bygninger nærme turområder samtidig som det er nærme byer er viktig. Man må ha kort vei til universitetet. Det beste er om man ikke bruker noe tid i det hele tatt, men at universitetet er i byen og samtidig at det finnes gode måter å komme seg frem og tilbake. Den beste måter er om studentene kan gå til universitetet på 15-20 minutter. Det er ideelt. Når du nå skal tenke litt over hva som er best og hva som ikke passer så bra kan det være greit å skrive dette ned slik at du ikke glemmer de gode poengene. Det er nettopp de gode poengene som er viktige. Det beste du kan gjøre er å ta poengene i bruk.

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *